Vi skapar känsla till ditt hem!

rING ELLER MEJLA FÖR OFFERT!

Filip Norell

070-654 31 44

Emelyne Norell

070-483 50 53

info@ognizer.com

Vi finns även på intagram:
@ognizer  @ognizer_kok

Kontakta oss

Varför startades Ognizer och vad betyder namnet?

Vi startade vårt familjeföretag när vi tröttnade på att många byggföretag inte håller vad de lovar, långa leveranstider och halvdana utförda arbeten med liten fokus på kundnöjdheten. Vårt mål är att leva upp till kundens förväntningar och göra välutförda arbeten.  Ognizer - We organize your work!

Vi såg också ett glapp i marknaden på kök som kommer färdigmonterade i hög kvalitè utan att behöva kosta en förmögenhet därför levererar vi med stolthet Colombini kök från Italien. Kök som passar både dig som vill ha ett billigare kök och för dig som verkligen vill ha top notch.  Vi vill hjälpa dig med att våga tänka utanför boxen och skapa ett unik kök både i utförande och materialval, därför lägger vi stor fokus på att hjälpa dig med detta.

Vårt andra fokusområde är att försöka jobba så mycket som möjligt för att förbättra miljön, detta gör vi genom att noga räkna ut materialåtgång på våra byggnationer samt vilka produkter vi använder och hur vi planerar våra resor för att minska utsläpp. 
Köken tillverkas även enbart efter beställning för att minska onödiga utsläpp och förbrukningar för miljöns skull, även här planeras leveranserna noga både i transport och logistik.

© Copyright Ognizer